Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO: Search Engine Optimazation)

Το σεμινάριο Search Engine Optimization (SEO) απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να εμφανίζεται η ιστοσελίδα τους ή το ηλεκτρονικό τους κατάστημα στις πρώτες θέσεις του google και κατά συνέπεια να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και την πελατεία τους. Επίσης το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε φυσικό πρόσωπο που θέλει να βελτιώσει το βιογραφικό του και τις επαγγελματικές δυνατότητές του αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την αξιοποίηση του διαδικτύου.

Τι θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες;

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου earch Engine Optimization (SEO) οι καταρτιζόμενοι θα προχωρήσουν στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων αλλά και ολόκληρων ιστοτόπων βήμα προς βήμα, αξιοποιώντας γνώσεις δεξιότητες που θα αποκτήσουν στο σεμινάριο. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες αυτές περιλαμβάνουν τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, την επιλογή λέξεων κλειδιών και την εκτίμηση δυσκολίας αυτών, την αξιοποίηση των κοινωνικών δικτύων, τη δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων, την αξιοποίηση των εργαλείων που προσφέρουν οι μηχανές αναζήτησης, την αναγνώριση κινδύνων που οδηγούν σε google penalty αλλά και την ανάκαμψη από το google penalty.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου Search Engine Optimization (SEO) είναι η αξιοποίηση του google ως εργαλείο που θα φέρει νέους υποψήφιους πελάτες, θα αυξήσει τις πωλήσεις και θα ενισχύσει τη φήμη της εταιρείας ή του επαγγελματία. Κάθε εταιρεία που εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google έχει σοβαρές πιθανότητες να λάβει ένα κομμάτι από την πίτα της αγοράς. Όσο πιο ψηλά βρίσκεται στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, τόσο μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας είναι πιθανόν να λάβει.

Στόχος

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να κατασκευάζουν ιστοσελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και να αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη προώθηση αυτών μέχρι την άνοδο στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της google. Οι γνώσεις και οι δεξιότητες αυτές δίνουν στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να απασχοληθούν (ως υπάλληλοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες) στον αναπτυσσόμενο τομέα της Προώθησης Ιστοσελίδων (SEO: Search Engine Optimization).

 

 

Σας ενδιαφέρει το σεμινάριο;

 
   
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
Υποχρεωτικό!
captcha
Λάθος κωδικός!
 

Είστε ήδη εγγεγραμμένος;

 

Επισκεφτείτε το μάθημα

 

Μπορείτε να δείτε πως δουλεύει η πλατφόρμα από εδώ.

 

Διαθέσιμα σεμινάρια